zondag 10 januari 2016

dagvoorbijhoroscoop 9-1-16

U plakt er nog maar een rustig-aan-dagje aan vast. En dat kan want de jongste zonen gaan vandaag naar de zorgboerderij. En daar bent u best wel aan toe. Want ondertussen heeft u toch ergens iets van een virusje opgelopen. Of het sluimerde al en heeft zich tijdens de binnen-zit-periode lekker door uw afweer heen gewurmd. Maakt ook niet uit hoe, maar feit is dat u snottert en niest en het ijskoud heeft en een tikje misselijk bent. Na nog wat slaap voelt u zich iets beter. Zo komt u de dag wel weer door.

Aan het eind van de middag zet u zich aan een klus die al te lang voor u heeft uitgeschoven. U gaat zich oriƫnteren op nieuwe logeeropvang.
Enkele weken geleden heeft de zorgboerderij bekend gemaakt per april te stoppen met logeeropvang. Heel erg jammer maar de redenen zijn duidelijk en begrijpelijk.
Nu hadden manlief en u al enige weken het idee dat jongste hier ook niet helemaal meer op zijn plek was maar voor middelste is het een grote klap. Hij voelt zich hier enorm op zijn plek, heeft vriendschappen en vermaakt zich zeer. Het zal lastig worden opnieuw zo’n plek te vinden waar hij zich zo vertrouwd voelt en gezien weet.

Het is lastig om informatie te vinden. Het is veelal versnipperd, oud of incompleet. Ook lijkt niet alle opvang in kaart gebracht te zijn. En er is al helemaal niet zoiets als een overzicht. Dat u op het randje van Drenthe woont en dus ook wel opvang in Overijssel aanvaardbaar vind is maar lastig. Dat valt u tegen. U had verwacht dat de zorg toch beter zichtbaar zou willen zijn.

Met wat hulp van twitter en facebook komt u toch een heel eind. Niets definitiefs maar zeker wat dingen die het nader bekijken waard zijn. Al lijkt het er wel op dat de schijn-tweelingbroers nu echt definitief worden gescheiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten