woensdag 13 januari 2016

dagvoorbijhoroscoop 12-1-16

Voor het eerst sinds oudejaarsdag gaat u weer zwemmen. Natuurlijk had u al eerder willen gaan maar wegens ijzel en een virus was dat nog niet gebeurd. Hoog tijd om uw goede gewoonte weer op te pakken.

Het valt u niet tegen. Uw uithoudingsvermogen heeft weinig te lijden gehad van de rust. Wel merkt u dat u wel aan kracht heeft ingeboet. Het kost veel moeite om te blijven zwemmen in het drukke bad. U besluit vandaag wat eerder naar het buitenbad te verhuizen. Daar bent u helemaal alleen. En in het kalme water lukt het wel om de nodige zwemminuten te maken.

Wanneer u lekker aan het uitzwemmen bent komen er twee fanatiek trainende zwemmers in het buitenbad. Ze veranderen het lekker kalme water in een stevig golfslagbad. En meteen voelt u het tekort aan kracht weer. Zo vindt u er nog weinig aan. Aangezien u toch al voldoende zwemminuten had besluit te stoppen.

Met een voldaan gevoel gaat u weer naar huis. Daar ziet u de fiets van jongste al in de schuur staan. Die is mooi op tijd vrij vandaag. Tja, tien klasgenoten en drie leerkrachten mee op skiweek, dat betekent veel uitval, aangepaste lessen en coulante leraren. Die heeft geen erg zware week.

’s Ochtends al had u de nieuwe woord voor Carel’s spreekwoorden en gezegden al gezien maar het wil nog niet erg lukken een goed spreekwoord om een blog aan te koppelen te vinden. Maar u wilt per sé vandaag deze opdracht aanpakken en afronden. Morgen heeft u namelijk wat andere dingen in de planning en donderdag komt de #WOT alweer online.
Nee , u maakt het uzelf niet moeilijk. U daagt uzelf uit. Het wordt hoog tijd om meer te gaan schrijven. Ook wanneer de zinnen even niet als vanzelf in uw opkomen. Dat kan u namelijk ook helpen om eindelijk weer dat te gaan doen wat u het allerliefste wilt doen, fictie schrijven.Geen opmerkingen:

Een reactie posten