vrijdag 8 januari 2016

dagvoorbijhoroscoop 8-1-16

Na drie dagen ijzel klopt vandaag het gewonere leven aan de deur. De zonen mogen weer naar school. En u mag energie gaan bijtanken. Want het lijkt best makkelijk. En het verliep ook best goed. En toch kost het veel energie om zo’n grote verandering op te vangen.
Gelukkig zijn er geen dringende zaken. Het huishouden kan best nog wel even wachten op die stofzuiger. En ook die wasmachine hoeft vandaag echt geen drie wassen te verwerken. U hoeft echt niet in een dag alle opgelopen achterstand in te lopen. Ziet u wel dat u echt heeft geleerd van dat incidentje in het voorjaar?

Iets wat eigenlijk wel moet maar waar u enorm tegenop ziet is boodschappen doen. U heeft al meerdere berichten gehoord dat er met een auto bijna geen doorkomen aan is in de stad. Wanneer manlief thuiskomt helpt hij u herinneren dat u nog wel eens veel te moeilijk denkt. Natuurlijk kan u ook best even naar de stad fietsen en enkel het hoogst noodzakelijke halen en dan morgen samen met manlief de weekvoorraad inslaan. Weer een stressfactortje ontkracht.

U stapt dus op uw fiets en gaat naar de stad. Het is lekker om weer redelijk onbekommerd te bewegen. En u kan makkelijk overal komen nu alle gladheid is verdwenen.


foto van Atty's, een blog met prachtige patronen
U wilt even naar de handwerkwinkel want u had mooi garen gezien op een haakblog. Ook wilt u even wat katoen halen voor een kleinigheidje voor een vriendin. Dat haakkatoen is geen probleem maar dat garen wat u gezien had is wat anders. U beseft dat ook de handwerkwinkel een paar dagen dicht is geweest en dus ook nog niet al het nieuwe garen binnen heeft gekregen.  Een telefoontje naar de vertegenwoordiger leert dat de kleuren die ik had gezien inderdaad van een nieuwe kleurlijn zijn en dat ze echt wel komen maar dat het nog eventjes gaat duren. Geen groot probleem omdat u nog projecten zat heeft liggen. Dan binnenkort maar eens kijken of ze het gewilde garen op een handwerkbeurs hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten