vrijdag 1 januari 2016

dagvoorbijhoroscoop 1-1-16

De eerste dag van het jaar begint met een slechte nachtrust. Het waarom is u een raadsel maar u heeft tussen  half twee en negen zeer veel uurtjes geslapen. Een uurtje van half twee tot half drie. Een uurtje van half drie tot half vier. En zo voort.

Om negen uur geeft u het op en gaat u uw bed uit. In uw kielzog volgen de drie katten die bij hoge uitzondering de nacht boven hebben mogen doorbrengen. Het is heerlijk stil en rustig in en om het huis. Alle dieren maken daar meteen gebruik van om hun zeer hoge nood te lenigen (waarom zou je ook gebruik maken van een van de kattenbakken die speciaal voor deze dagen in huis geplaatst zijn. Dat doe je alleen als je geen zin hebt om naar buiten te gaan. Niet wanneer je verplicht binnen zit). En u geniet van de stilte om u heen.

U doet vandaag niet heel veel. U slingert een wasmachine en een droger aan, u hangt wat was op en u legt een bezoekje af. Heerlijk lui dus. En dat is heerlijk na een nacht zoals u heeft gehad.

In de avond begint u aan een nieuw project. En niet alleen een nieuw project, maar ook een nieuwe techniek. U gaat Tunisch haken.
Na wat prutsen en proberen lijkt u het trucje door te hebben, maar eigenwijs als u bent, bent u natuurlijk begonnen met een donkere kleur. En aangezien uw nieuwe bril wel al bestelt is, maar nog niet binnen zijn de steken bij kunstlicht lastig te zien. U bent misschien best handig maar dit is wel meteen een heel grote uitdaging. Morgen maar opnieuw proberen.2 opmerkingen:

  1. De dag is voorbij en de nacht ook en wie kom ik tegen? Juist. Dat tunische haken is ook nog zo'n dingetje waar ik me op wil storten, maar eerst nog even verder breien. Iets met pech met de naalden en zo. Dus hoop hem ergens van de week af te krijgen. Maar leuk om je eerste weer te lezen. Hoop op nog velen..xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. het is vrij simpe dat tunisch haken. Nu nog even de handigheid en slag te pakken krijgen zodat ook dat als vanzelf gaat ;-)

      Verwijderen