woensdag 20 januari 2016

dagvoorbijhoroscoop 20-1

Wat zijn sommige dagen toch uitdagingen. Alles lijkt wel net iets moeizamer te gaan. De energie lijkt net wat minder aanwezig en er net iets harder door te gaan. En iedereen lijkt net iets minder mee te werken.
Maar pas op, dat lijkt allemaal alleen maar zo. Eigenlijk werkt u zichzelf heel subtiel tegen. U wilt

 
namelijk net iets meer dan lukt. En dat terwijl uw lijf toch een duidelijke rem heeft ingezet.

 

U heeft gisteren bij de manege een klein glijertje zonder te vallen gemaakt, maar hebt de val wel tegengehouden met een dreun in uw bekken en onderrug. En u had al langere tijd een zeurend pijntje in de onderrug, dus u wist op het moment dat u net aan bleef staan dat u hier last van zou krijgen. Niet dat u dat wilde, maar soms kunt ook u uw lot niet ontlopen.Vandaag wordt u dus enigszins gehinderd door uw rug. Maar er zijn toch een paar dingen waarvan u vindt dat ze gedaan moeten worden. Even het bed verschonen. Even een flinke kar boodschappen halen. Even flink opruimen. En u wilde even flink stevig het fornuis schoon maken. Helaas floot uw lijf u driftig terug. Uw rug hield het voor gezien.
Daar zit u dan in uw stoel. U bent nog wel op tijd want u kunt nog redelijk bewegen maar er dreigt flinke stijfheid. Bukken gaat al lastig. Tillen even zo. En het bed weer opmaken moet u toch echt even uitbesteden aan manlief.


Zoonlief wilde erg graag vermeld worden vandaag. Gisteren heeft u via deze weg een compliment aan hem uitgedeeld. En blijkbaar bevalt hem dat. Toen hij vandaag lekker wilde lunchen wilde hij graag tosti’s maar omdat er geen salami meer was  vroeg hij of hij dan een eitje mocht bakken. U voelde zich gul en stemde toe. Helaas was u vergeten dat u de eieren al met het pannenkoeken bakken al opgemaakt en nog geen andere meegenomen. Tja, wat moet je dan als puberjongen met lekkere trek. Hamburgers bakken! De lunch was dankzij oudste heerlijk en dat wil hij graag nog even benoemd hebben. Maar dat is wel de laatste keer dat u toestaat dat een ander bepaalt wat er in uw voorbijhoroscoop dient te worden vermeld!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten