vrijdag 15 januari 2016

dagvoorbijhoroscoop 14-1-16

Van uzelf mag u deze dag uitslapen. Helaas wordt er roet in het eten gegooid door de hond die een zenuwachtig dagje heeft. Voor negen uur heeft hij al zo vaak uitbundig alles bij elkaar staan blaffen dat u uw bed maar uit gaat. Dan houdt hij zijn mond wel weer.
Dat klopt ten dele. Het is zo’n ochtend waarbij er veel pakjes in de buurt worden afgeleverd. En hoe hij het weet zal ik wel nooit snappen maar als er een bus met pakjes stopt slaat de hond aan, stopt er ander busje reageert hij nauwelijks en stopt de bus van de boerderij wordt hij dolblij en enthousiast. Maar vandaag zijn het dus voornamelijk busjes met pakjes.

Gisteren is de toetsweek van oudste begonnen. Ook erg gezellig. Waar uw zoon tot voor kort nog bezig was met plannen maken voor na zijn examen is hij nu een stressbonkje wat maar blijft herhalen dat hij er zo slecht voor staat en dat hij deze toetsweek absoluut niet wil, kan en mag verkloten. Zeer deprimerend. U hoort toch liever over het dilemma Zwolle of Groningen. Of zal hij toch eerst een jaartje iets anders gaan doen, naar het buitenland of zo.

Er is vandaag nog wel ook goed nieuws te melden. Uw nieuwe bril kan opgehaald worden. Het is even wennen aan de nieuwe sterkte en het nieuwe type glas, maar na aanvankelijk wat hoofdpijn en een onrustig gevoel in maag en evenwichtsorgaan bent u ’s avonds helemaal gelukkig met uw keuze. Het switchen tussen beeldscherm en haakwerk gaat veel prettiger. U heeft veel minder het gevoel dat u steeds opnieuw moet scherp stellen. Het geeft in ieder geval ’s avonds meer rust aan de ogen. En dat is heel prettig.
Helaas moet u morgen toch nog even terug naar de opticien want u ziet dat een van de pootjes een scheurtje heeft. Hopelijk hoeft u niet uw bril voor langere tijd achter te laten. U begint net gewend te raken.Geen opmerkingen:

Een reactie posten