zaterdag 30 januari 2016

dagvoorbijhoroscoop 30-1

Trots bent u er niet op, maar gisteren ging voorbij zonder dagvoorbijhoroscoop. Eveneens heeft u deze week nog geen #sg16 of #WOT geschreven. U bent niet verder gekomen dan nadenken over uw invulling. En dan was u alweer afgeleid. Komende dagen maar streng zijn voor uzelf en uw afspraak met uzelf naleven.

Vandaag bent u al weer vroeg op pad. Deze keer zit u al op tijd op de fiets naar het station. U gaat gezellig naar uw vriendin in Apeldoorn. U heeft er zin in. U heeft uw vriendin al een tijdje niet meer gezien. En u heeft een cadeautje bij u waarvan u vindt dat het enorm goed bij uw vriendin past en wat ze vast heel erg mooi vindt. Tenminste, tot vanmorgen aan toe was u daar van overtuigd en zoals altijd heeft u nu een beetje de bibbers dat u het misschien wel mis zou kunnen hebben.
Natuurlijk heeft u het niet mis. Uw vriendin is erg verrast en heel erg blij met de cowboysjaal. En het zijn inderdaad helemaal haar kleuren. Missie geslaagd dus.

Het is een gezellige dag maar aan het eind van de middag merkt u dat het voldoende is geweest. U begint moe te worden en heeft nog een treinreis voor de boeg. Tijd om verstandig te doen en naar huis te gaan voor u echt moe bent. Dan heeft u thuis ook nog energie om de belevenissen van uw mannen met hen door te nemen.


Gisteravond bent u een nieuw haakproject begonnen. Dat schoot al lekker op en met de toeren die u tijdens de treinreis en in de avond kunt haken bent u al ruim over de helft. Lekker hoor, zo’n sneltreinproject tussendoor. Daar was u wel even aan toe, snel succes na het monnikenwerk wat het vorige project u af en toe scheen. Bij deze blogpost nog foto’s van dat monnikenwerk. Hopelijk snel foto’s van het voltooide nieuwe project.

2 opmerkingen:

  1. De sjaal is echt prachtig,ik heb zeer hoopvol je vorderingen op Facebook gevolgt,helemaal toen je een keer zei dat het een cadeau was
    . Toen dacht ik nog: zou het echt voor mij zijn? ? Hoop hoop! !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De sjaal is echt prachtig,ik heb zeer hoopvol je vorderingen op Facebook gevolgt,helemaal toen je een keer zei dat het een cadeau was
    . Toen dacht ik nog: zou het echt voor mij zijn? ? Hoop hoop! !

    BeantwoordenVerwijderen