donderdag 28 januari 2016

dagvoorbijhoroscoop 28-1

Al vroeg bent u vandaag onderweg naar uw ouders. Ze hebben een andere woning toegewezen gekregen en u gaat met uw moeder samen kijken of het geschikt is voor hen. Zelf vindt u dat uw vader met rolstoel en al mee had gemoeten maar deze heeft zich ziek gemeld. Dan maar op zicht gokken of er onoverkomelijke problemen zijn.

Het is best raar om in de woning rond te lopen. Dit complex heeft u gebouwd zien worden. Als jong kind heeft u op de braakliggende grond gespeeld om er achter te komen dat een deel bestond uit drijfzand. Nog daarvoor heeft u in het kanaaltje gelegen wat nu gedempt is en de straat is geworden waar de woning aan staat.
Natuurlijk let u goed op tijdens de rondleiding in de woning, maar tegelijkertijd dwalen uw gedachten geregeld af naar de diverse jeugdherinneringen die met deze plek verbonden zijn. U wordt er bijna sentimenteel van.

In de middag rijdt u weer naar huis. Wanneer u van de parkeerplaats naar huis loopt ziet u bij het oversteken middelste met hond. Maar het beeld is een beetje vreemd. Wat hond aan het doen is kunt u niet goed zien, maar hij heeft zijn staart niet in de kenmerkende krul omhoog.

Eenmaal allemaal weer thuis vertelt middelste dat hond meerdere keren heeft overgegeven. En manlief vertelt dat hij ook in huis heeft overgegeven. Ook vertelt hij dat de hond hem weliswaar kwam begroeten maar dat hij er weinig enthousiast uitzag. Hij oogt ook ontzettend sneu. Eigenlijk lijkt zijn blik verdacht veel op die van uw zonen als ze ziek zijn. Zal nou hij een virusje te pakken hebben? De tijd zal het leren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten