maandag 25 januari 2016

dagvoorbijhoroscoop 25-1

Een nieuwe week ligt weer voor u. Een week vol goede voornemens. Een week vol regeldingetjes. Een week die er om vraagt voorzichtig met uzelf en uw energie om te springen. En dus een week waarin u niet moet vergeten goed voor uzelf te zorgen.
Daar begint uw vandaag al mee. U gaat aan het eind van de ochtend braaf naar het zwembad voor het verstandige uurtje sporten. Makkelijk gaat het niet maar u kunt trots vermelden dat u heeft volgehouden.


Dat het sporten vandaag niet vanzelf ging merkt u in de loop van de middag. U heeft koud en trekt in uw stoel een omslagdoek om u heen. Even later kijkt u verdwaasd om u heen. Het is stil in huis en het lijkt erop dat u alleen in de woonkamer bent. Wat raar, manlief stond toch echt te stofzuigen toen u zich in die omslagdoek wikkelde. U kijkt eens op de klok en ziet dat het een goed uur later is dan u dacht. U bent in slaap gevallen en hebt niets meer meegekregen van wat er om u heen gebeurde. Dan had u die slaap vast heel hard nodig. En nu weet u meteen weer waarom u ook alweer de maandag had ingeroosterd als dag waarop de kinderen koken. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten