zondag 24 januari 2016

dagvoorbijhoroscoop 24-1

Wanneer de jongste zonen op weg zijn naar de boerderij stapt u niet zoals de afgelopen dagen terug in uw bed. Vandaag maakt u zich gereed voor en ritje naar Staphorst om twee nachtkastjes op te halen die u via de weggeefhoek heeft verkregen.
Wanneer u ze in de auto heeft bent u nog enthousiaster dan gisteravond toen u ze zag. Ze zijn in prima staat. Een kastje heeft een kleine buts bovenop, de ander een klein butsje aan een laatje maar ze zijn nog helemaal stevig. Dit zijn kwaliteitskastjes. En hoewel manlief ze echt afzichtelijk vindt moet hij u in het laatste gelijk geven. De kastjes zullen niet zomaar instorten.

Voordeel van al vroeg in touw zijn is dat u ook mooi op tijd in de stad bent. U moet even een pakje afgeven bij een afgiftepunt in een winkel waarvan u ongeveer weet waar hij zit. U twijfelt even via welke brug u het beste kunt lopen. En natuurlijk is uw binnenstadkennis weer zwaar onvoldoende. U kiest de verkeerde brug. Gelukkig is het prima weer en loopt u in het zonnetje. Zo heeft u mooi wat extra beweging gehad.

Voor de rest is het gewoon zaterdag. U klungelt wat in het rond. U zorgt dat er op tijd gegeten kan worden zodat oudste op tijd naar zijn wedstrijd kan vertrekken. En verder probeert u zich niet druk te maken. En dat gaat u verbazingwekkend makkelijk af vandaag. Het is een goede zaterdag.Geen opmerkingen:

Een reactie posten