donderdag 30 november 2017

dagvoorbijhoroscoop 30-11-2017

Er heerst koorts in huis. En niet zo maar een koorts. Nee, de dartkoorts heeft toegeslagen.
Het begon allemaal met een samenloop van omstandigheden. Uw werktafel met bijhorende kast verhuisden naar de kamer van jongste. Er was darten op tv. Middelste en jongste vertelden dat ze graag eigen dartpijlen wilden om mee te nemen naar de logeerhuizen. Manlief vertelde dat hij ook nog ergens een dartbord op zolder had en dat hij nu een kamer had waar hij dat kon ophangen. De zonen reageerden enthousiast.

Dinsdag verdween manlief vlak voor het eten de zolder op. Gisteren aan het eind van de middag ging er een boor naar boven. En vlak voor het eten hing er een dartbord op voorheen uw hobbykamer. De zonen wisten zomaar nog precies waar ze uw pijlen en die van manlief hadden gelaten. En sindsdien heerst er koorts.

U vindt het wel grappig. Darten is lange tijd deel geweest van uw relatie. U moet uzelf af en toe helpen herinneren dat het al ruim twintig jaar geleden is dat manlief zijn pijlen gooide en u de scores verrekende. In die tijd gooide u zelf ook wel eens, maar of u dat opnieuw leuk gaat vinden betwijfeld u zeer sterk nadat u vandaag een poging deed.
Uw mannen hebben dus een nieuw tijdverdrijf. Heel fijn dat ze daardoor minder aan de schermen zitten. U heeft toch een nadeel gevonden. Uw hobbykamer is niet alleen gezinsbezit geworden, ook moet er behoorlijk heringericht worden als u al uw dierbare spulletjes heel wilt houden. De eerste pijlen zijn namelijk al tussen de tijdschriften weggeplukt.Geen opmerkingen:

Een reactie posten