dinsdag 7 november 2017

dagvoorbijhoroscoop 07-11-2017

Deze dinsdag kunt u beschouwen als een overgangsdag. Geen echte vrije dag meer maar ook nog geen dag waarop u flink aan de bak gaat.
 Natuurlijk is het zo dat u weer thuis bent en dus de dagelijkse dingen weer voorbij komen, maar de zonen hebben hard hun best gedaan in uw afwezigheid het huis in degelijke staat te laten verkeren. De woonkamer was netjes. De keuken was aan kant. De boel was gestofzuigd.  Kortom, u had vandaag een makkie op huishoudelijk gebied. Zo kunt u rustig aan weer terug in het gareel komen.
Ook manlief hoeft vandaag nog niet weer aan de slag. Die had zodra hij wist dat hij dit weekend weg ging een extra dagje vrij genomen. Samen doet u dus nog steeds kalmpies an.


De zonen hebben het iets minder rustig momenteel. Oudste zit volop in zijn tentamens. Tot nu toe gingen ze niet allemaal vlekkeloos dus hij heeft het leren behoorlijk opgeschroefd.
Jongste heeft voor twee vakken tentamens, de toetsen gaan gewoon door, hij heeft een sollicitatiegesprek en is bezig met een nieuwe stage rond maken.
Middelste loopt nu twee dagen stage en gaat drie dagen naar school. De dagen dat hij naar school is zijn daardoor drukker en ook bij hem zijn er momenteel veel toetsen.Het is dus maar goed dat u zo heerlijk heeft kunnen ontspannen. Zo rolt u redelijk relaxed de eerste stressdrukte van de scholen door. Met wat mazzel rolt u zo door tot de kerst, is alle leed alweer geleden en is iedereen zonder noemenswaardige kleerscheuren er weer door gekomen. Of is dat de Goden verzoeken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten