dinsdag 14 november 2017

dagvoorbijhoroscoop 14-11-2017

Wanneer u uit bed komt zijn alle mannen al vertrokken. De zonen naar school. Manlief naar dromenland. U heeft dus het rijk alleen.
Sinds een paar dagen maakt u ’s ochtends gebruik van de lichtlamp van jongste om goed wakker te worden. Het lijkt u te helpen dat slome gevoel wat u al een tijdje heeft de baas te worden. U lijkt eerder uw energie aan te kunnen spreken waardoor u makkelijker actief wordt en niet het gevoel heeft dat de dag al voorbij is voordat u hem bent begonnen.
Er zit natuurlijk wel een klein gevaar in dat u zichzelf overschat, maar het lukt u uw energievoorraad goed te verdelen over de dag.

Aan het begin van de middag gaat u zwemmen. Na tien minuten zwemmen slaat de benauwdheid toe. Even bent u bang dat u nu toch een tikje te ver bent gegaan maar na een flinke hoestbui kunnen de longen er weer tegen. Na twintig minuten merkt u dat u weer tegen uw grens aan begint te komen. U laat u niet afschrikken en probeert tegen die grens aan te blijven zwemmen. U zult m toch een keer weer wat moeten oprekken. Dan maar vandaag.
Helemaal mal doet u niet. Wanneer uw lijf aan geeft dat u nu de grens over gaat stopt u. Ter afsluiting lekker in het bubbelbad en u bent uitermate tevreden over uzelf.


U heeft besloten een aspect van uw voorbijhoroscoop te veranderen. In plaats van plaatjes er bij zoeken wilt u vanaf vandaag een foto die u die dag heeft gemaakt plaatsen. Het gevaar is wel dat u geen passende foto heeft maar het past beter bij uw beeld van het concept, de dag die geweest is.
Poes Lula kijkt vrolijk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten