dinsdag 28 november 2017

dagvoorbijhoroscoop 28-11-2017

Al op tijd zit u in uw uppie met een kopje koffie met uw snufferd in het licht van de daglichtlamp. Even wakker worden zodat u zo meteen optimaal gebruik kan maken van het lege huis. Er zijn namelijk wat schoonmaakklusjes die sneller gaan en minder frustrerend zijn als er niet elk moment iemand binnen kan stappen.

Zo worden alle deuren weer eens ontdoen van hand-, vinger-, en voetafdrukken. Ook de druppels van de zich uitschuddende hond worden vakkundig verwijderd. Het is een werkje wat een beetje uw geheimpje is. Maar weinigen zullen  opmerken dat het is gedaan.

U haakt verder aan de kerstmuts. Het lijkt allemaal wat klein te blijven. Dus haalt u een stukje uit en haakt het opnieuw. En opnieuw. En nog eens opnieuw. Wanneer het resultaat u dan weer niet aan staat trekt u alles uit. Dan maar terug naar het basispatroon wat te groot dreigt te worden. Daarvan weet u tenminste hoe u het makkelijk kan oplossen.


Middelste heeft dit jaar de primeur in huis van Sinterklaasvieringen. Vandaag viert het groepje waarmee hij paard rijdt het. De dames en ene heer hebben weer enorm hun best gedaan op de surprises en zich prima vermaakt. Middelste is er ook goed uitgesprongen, hij heeft een paar nieuwe paardrijhandschoenen. Heel handig, want het begint nu echt koud te worden en meneer is al meerdere maanden een handschoen kwijt. Eindelijk weer twee warme handen!Geen opmerkingen:

Een reactie posten