zaterdag 2 december 2017

dagvoorbijhoroscoop 01-12-2017

Al vroeg bent u actief. Nadat alle mannen weer de deur uit zijn pakt u eerst de telefoon om de huisartsenpraktijk te bellen. Een afspraak maken en nieuwe medicatie voor uzelf aanvragen.
Even later stapt u schoon en soort van fris de deur uit om even taxi te spelen. Het is maar een kort ritje dus ruim voor de koffie bent u al weer thuis.

Daar zoekt u alles bij elkaar voor de grote uitgestelde klus van de laatste dagen.. Het afwerken van de draadjes van de sterren, vlokken en bomen die u heeft gehaakt. Dan kunt u ze in vorm brengen en morgen vast een deel meegeven aan uw zonen.

Mooi gedacht maar daar komt niet veel van terecht. Een grote reden valt niet aan te wijzen. Het zijn meerdere kleine dingen die u uit uw concentratie halen. Middelste zoon heeft van alles te appen. De hond is gespannen door alle pakketdiensten die om de haverklap stil staan in de straat. Dan wordt er ook nog een pakketje hier afgeleverd.
Natuurlijk moet u ook zo af en toe iets huishoudelijks doen. Er moet gegeten en gedronken worden. En u mag nogmaals voor taxi spelen.


Om een kort verhaal niet langer te maken, u krijgt nog geen kwart af van wat u had willen doen. Een kwart van de draadjes. U komt bij lange na niet toe aan alle andere dingen. Helaas. U had zo graag al een deel morgen meegegeven. Nu kan dat op zijn vroegst woensdag, twee dagen voor de kerstmarkt.Het is niet anders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten