donderdag 9 november 2017

dagvoorbijhoroscoop 09-11-2017

Het is een hectisch dagje vandaag. Niet zozeer voor u, als wel voor de mannen. Oudste heeft een afspraak met zijn begeleidster, autorijles en moet hard aan de studie voor een tentamen. Middelste mag direct uit school met manlief, die dan zo uit zijn werk komt, naar een onderwijsbeurs in Zwolle. Jongste heeft een lange schooldag en gitaarles. Iedereen heeft aardig het heen en weer, terwijl u enkel de boodschappen hoefde te doen.

Natuurlijk had u nog wel enkele andere taken. Zo mag u er voor zorgen dat op het moment dat iedereen weer thuis is het eten zo goed als klaar is. Er moet namelijk wel op tijd gegeten worden want vanavond komt de kapster. Geen handige timing maar de afspraak was al verschoven omdat manlief en u afgelopen maandag in de sauna rondhingen. Gelukkig kon ze deze dag nog genoeg tijd vrij maken om alle vijf de haardossen weer te fatsoeneren. Dan is het geen goed idee om het lot te tarten en weer te vragen of het toch niet op een andere avond kan.


Uiteindelijk verloopt de dag heel aardig. Alle afspraken worden gehaald. Het eten is achter de kiezen als de kapster binnen stapt. Alle klussen en klusjes zijn weer gedaan. En u heeft zelfs nog tijd om te haken en te lezen. U bent tevreden. Laat u er nou van overtuigd zijn dat tevredenheid de basis is van geluk. U bent vandaag dus een gelukkig mens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten