woensdag 22 november 2017

dagvoorbijhoroscoop 22-11-2017

Het lijkt er op dat het virus wat middelste al een paar dagen thuis houdt u nu ook te grazen neemt. Echt ziek bent u niet maar wel moe, u niest vaak en veel en u heeft een vaag gevoel in de maagstreek. Niet misselijk, geen pijn, maar vaag onaangenaam.
U weet ondertussen wat dit soort signalen voor u betekenen, rust, kalmte en om hulp vragen. U kunt melden dat u een braaf mens bent en de drie punten netjes hebt nageleefd. Het zal dus allemaal wel goed komen.

Jongste heeft weer eens een kort dagje op school. Maar hij hoeft zich vandaag niet te vervelen. Hij is druk met het verhuizen van uw Ikeakast met bureau naar zijn kamer. Zijn oude bureau voldeed al enige tijd niet meer. Het was instabiel geworden en eigenlijk altijd al te groot voor zijn kamer. Een aantal weken geleden had hij het al uit elkaar gehaald en weggedaan. Maar hij merkte dat het ontbreken van een bureau zijn studie niet ten goede kwam.

Nu staat uw werktafel geregeld stof te vergaren tot u de geest krijgt. Dat u echt weer eens met de naaimachine aan de slag wil. Dat u de boel die zich op de tafel heeft verzameld opruimt en de tafel goed schoon maakt. Om er vervolgens achter te komen dat het tijd is iets anders te gaan doen. Of dat u de juiste naald niet meer heeft. Of dat uw zin een tikkeltje op is.
Kortom, u kunt uw tafel voorlopig wel missen. Jongste blij want nu had hij weer een middag wat te klussen. U blij want hij kan zijn huiswerk weer gewoon aan een bureau doen.

U bent toch al blij met deze jongeman want hij gaat mee boodschappen doen zodat u niet hoeft te sjouwen. Hij bedient de autoradio zodat u enkel hoeft te autorijden en mee te zingen. En hij laat ’s avonds de hond uit zodat u lekker kan slap hangen en lullig kijken. En boompjes haken natuurlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten