donderdag 23 november 2017

dagvoorbijhoroscoop 23-11-2017

Wat is het deze ochtend donker, koud en nat. Uw goede voornemen om als jongste naar school is meteen wat te gaan doen ten spijt duikt u terug in uw bed. Blijkbaar broodnodig want u valt al snel weer in slaap.
Wanneer u weer wakker wordt is het weer nog niet veel beter maar het is wel een stuk minder donker.

In de middag wordt u op het medisch centrum verwacht voor opnieuw een bloeddrukcontrole en de uitslagen van de testen van afgelopen week. De uitslagen waren over het algemeen goed, alleen een cholesterolwaarde is wat aan de hoge kant. Toen u liet vergelijken met de waarde van augustus was de assistente zeer tevreden. Nog wel verhoogd maar weer een beetje lager dan de vorige keer. Als dan ook uw bloeddruk netjes blijkt te zijn staat u zo weer buiten.

Nu wil het toeval dat het medisch centrum erg dicht bij een garenwinkel zit waar u nog nooit bent geweest. U heeft zich wel al vaker voorgenomen er eens binnen te stappen maar het is niet altijd open. Vorige week bijvoorbeeld was u te vroeg. U weet dat de Haakgarage vandaag wel open is, dus u besluit even heen te lopen om te kijken of u wat extra garen voor kerstornamenten kunt vinden. Daar bent u uitstekend in geslaagd.


In de loop van de dag mailt u wat heen en weer met manlief. Er zijn wat hobbeltjes in het leven van alledag gekomen. Eenmaal per post en eenmaal per mail. Toevallig over dezelfde jongeman. Niets vervelends maar wel dingen waar even aandacht aan worden besteedt en overleg over gepleegd om brief en mail te beantwoorden. Het is beiden gelukt de juiste toon en woorden te vinden dus ook deze missie is geslaagd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten