zondag 19 november 2017

dagvoorbijhoroscoop 19-11-2017

Na alweer een prima nacht staat u tegelijkertijd met uw middelste op. U bent aangenaam verrast hem al te zien want hij komt al een aantal zondagen de afspraak dat hij in de ochtend de hond uitlaat niet na. U complimenteert hem en gaat naar beneden voor uw medicatieritueel.

Middelste komt ook de keuken in en zegt eerst te ontbijten en dan met de hond te gaan lopen. Zover komt hij niet. AL na drie happen van zijn ontbijtgranen meldt hij zich ziek en gaat terug naar bed.


Enkele ogenblikken later loopt u fris gewassen in lekker schone kleding in het park. De zon schijnt door het gebladerte en maakt mooie tekeningen op het pad. U geniet.


Vijf minuten later is er geen zonnestraaltje meer te bekennen. Het begint te spetteren en u begint te schateren. Dat zal u toch gebeuren. Net nog bent u lyrisch over de zon, het licht en het weer, dan zal u zo wel tot op de draad nat regenen.
U heeft geluk. U komt droog thuis.De zondag wordt voor de rest besteedt aan was. Wassen, drogen, vouwen, alles passeert de revue. U kunt er een dag mee vullen. En dat is precies wat u doet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten