woensdag 29 november 2017

dagvoorbijhoroscoop 29-11-2017

Alweer woensdag. Wat vliegt de tijd toch. Terwijl u niet eens ‘fun’ heeft. Niet dat het leven u naar gezind is momenteel, maar pret is niet het eerste woord wat u te binnen schiet om uw dag te omschrijven. Prettig wel.
Want zo is het. Het leven is momenteel prettig. Dat is echt wel eens heel anders geweest aan het eind van november. Maar sinds uw jongens wat ouder zijn is dat erg verbeterd. Geen sint maartensnoepoverdosis, geen Sintstress, geen geren van hot naar her. Het bevalt goed.


Helemaal alles aan uw gezin voorbij laten gaan doet u niet. Al sinds jaar en dag legt uw gezin cadeautjes onder de kerstboom. Vandaag heeft iedereen van het gezin zijn lootje op de door voor bestemde site ingevuld en zijn de lootjes getrokken. Redelijk op tijd, maar dat mag ook wel met al dat werkende, stagelopende, schoolgaande, studerende, sportende en scheidsrechterende volk. Zo kunnen ze vast een keer tijd vinden voor de kerstinkopen.


U doet u zelf vandaag alvast iets cadeau. U gaat in januari een haakworkshop volgen van Adinda Zoutman. Deze dame maakt de meest vrolijke stola’s die je maar kan bedenken. Kijk maar eens op haar site. Klikken maar
Al meerdere mensen hebben u in foto’s van deze stola’s getagd met de hint dat ze dat wel wat voor u vinden. Dat klopt wel. U heeft ook al een aantal keer eerder getwijfeld of u zou deelnemen aan een workshop maar schrok wat terug van de kosten. Als u zich daar dan over heen had gezet was de inschrijving vol.
Toen u vanmorgen online voorbij zag komen dat de workshop weer gegeven ging worden heeft u meteen uw aanmelding verstuurd. Koudwatervrees kunt u altijd nog krijgen. In de avond doet u het belangrijkste werk van de dag. Alle mandarijnen op de fruitschaal krijgen. Altijd weer een uitdaging om ze zo tussen en op de appels te leggen dat ze er niet van afrollen. Jammer dat het nooit lukt ze dan ook symmetrisch op die schaal te krijgen. Misschien toch maar eens een echte fruitschaal aanschaffen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten