zondag 26 november 2017

dagvoorbijhoroscoop 26-11-2017

Het is uitslaapdag. U bent vlak voor tienen de eerste persoon beneden. Eerst maar even de hond snel laten plassen want die staat wel op knappen. Dan rustig wakker worden met thee en het wakker-wordt-lampje van jongste.
Sinds twee weken zit u elke ochtend in het licht van deze lamp. Het helpt u op te starten waardoor u ook in deze donkere dagen een soort van dagritme heeft. U voelt zich daar goed bij. Vooral ook omdat u ’s avonds weer veel minder lang wakker ligt.
Een echt ochtendmens zult u er niet van worden. Die illusie heeft u nog nooit gekoesterd. Dat is echt een ver van uw bed show.

Als eerste opstaan is heerlijk in stilte wakker worden maar brengt ook een verplichting. Als de timer de lamp uit schakelt is het tijd om de frisse lucht in te gaan. De hond is toe aan beweging.
Wanneer u de deur uit stapt miezert het wat. Niet leuk maar niets aan te doen. U doucht u wel warm als u weer terug bent.
Maar blijkbaar zijn de weergoden u vandaag gunstig gezind. Eenmaal in het park loopt u namelijk in het zonnetje. En dat zonnetje blijft schijnen tot u een half uur later weer de deur binnen stapt.

Het begin van de middag staat in het teken van koken. Het eten van vandaag is redelijk bewerkelijk maar dat is het u eens in de onregelmatigheid wel waard. Helemaal omdat de gevulde pompoen na alle bewerkelijkheid twee keer anderhalf uur de oven in gaat en u de rest van de middag dus de handen vrij hebt om te doen wat u wilt.
U vult de rest van de tijd met wat klussen, het schrijven van een #WOT en heerlijk luieren. Heerlijk zondag vieren.

Vandaag wegens weer vergeten van het maken van een foto een link van het recept wat u vandaag heeft bereidt. Absoluut de moeite van het bekijken waard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten