woensdag 1 november 2017

dagvoorbijhoroscoop 01-11-2017

Wat een heerlijk gevoel is lekker slapen toch. U bent zo blij dat het u afgelopen nacht weer gelukt is. U heeft het niet eens koud gehad. Lang leve het extra dekentje!

Het is een beetje rare dag vandaag. Middelste mag voor de tweede keer naar de basisschool waar hij stage loopt bij de conciƫrges. Oudste heeft een dagje vrij van tentamens maar heeft wel autorijles. Jongste is vrij wegens dankdag voor het gewas, dat krijg je met een christelijke agrarische school met veel leerlingen uit Staphorst en omgeving.
Manlief wil vandaag weer aan het werk maar rond elf uur wordt hem duidelijk wat u een half uur eerder al vermoedde, hij gaat het niet trekken. Hij stort lichtelijk in en gaat naar bed. U ziet hem laat in de middag pas weer.

U zelf voelt u best aardig. Niet aardig genoeg om in de regen op de fiets boodschappen te gaan doen, maar voor de rest best heel aardig. U gaat natuurlijk vooral niet op de fiets omdat u krachten spaart voor morgen. Want over een nachtje slapen is het eerste uitstapje een feit. U gaat met uw vriendin Carla naar de Kreadoe in Utrecht. Daar kijkt u beiden al een paar weken naar uit. U heeft elkaar al zo lang niet live gezien. Hoog tijd om weer eens af te spreken. Dan is zo’n beurs een goed excuus!

P.S. Uw poncho is droog! U bent er zo ontzettend blij mee en trots op dat u de foto’s heeft toegevoegd.Geen opmerkingen:

Een reactie posten