vrijdag 17 november 2017

dagvoorbijhoroscoop 17-11-2017

Het weer lijkt u minder gunstig gestemd. Of zal het de functietest van gisteren zijn? Of misschien toch een luchtweginfectie?

Wat het ook is. De halve baksteen is terug op uw borst. Dus ook vandaag legt u zichzelf rust op. U wordt onderhand een beetje iebelig van al die rust die uw lijf vraagt, maar het is voor een goede zaak. En als u dat nu maar vaak genoeg tegen uzelf zegt, gaat u het vast nog wel geloven.


Oké, genoeg gezeurd. U doet vandaag dus niet zoveel. Gelukkig hoeft u ook niet erg veel. Met manlief had u gisteren al afgesproken dat hij vandaag boodschappen doet. Afspraken heeft u niet. En het eten gaat aan het begin van de dag de slowcooker in dus daar heeft u ook weinig drukte van. Alleen het hond uitlaten komt vanmiddag op uw schouders, want alle zonen zijn dan uithuizig in verband met school, stage en andere zaken.


Helemaal pijnvrij loopt u nog niet maar ook vandaag gaat het net weer een tikkie beter dan gisteren. Echt lekker doorlopen is er helaas nog niet bij. Gelukkig is uw hond bij tijd en wijle ontzettend lui.

Morgen gaat u beginnen met uzelf aanwennen uw telefoon mee te nemen zodat u overdag foto's kan maken en u andere foto's dan die van uw huisdieren kan plaatsen.
luie Bijke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten