zaterdag 25 november 2017

dagvoorbijhoroscoop 25-11-2017

Helemaal opgeknapt bent u nog niet maar meer dan voldoende om het geplande genietmomentje bij de Haakgarage door te kunnen laten gaan. Gelukkig maar. U had zich er namelijk best op verheugd.
Echt heel bijzonder is het misschien niet maar er komt een in haakland bekende ontwerpster langs. U bent liefhebber van haar ontwerpen, haar garens  en van haar kleuren. Ook bent u wel nieuwsgierig hoe zij tot haar ontwerpen komt en waar ze inspiratie op doet voor haar kleurcombinaties.
Het wordt een erg leuke middag. De Haakgarage is al een prachtlocatie met leuke eigenares, Claire Boeter is ook een leuk mens. Ze is hartelijk, praat makkelijk en lijkt ook geïnteresseerd in de dames aan de haaktafel. U komt er blij vandaan.Sinds lange tijd speelt oudste weer eens een wedstrijd in het zwembad om de hoek op een tijdstip dat u ook kunt gaan kijken. Dat gebeurt niet heel vaak. Meestal moet hij spelen rond de tijd dat middelste en jongste thuiskomen van een boerderijdag. Dat is geen geschikt moment om ze met z’n twee├źn te laten dus meestal laat u het wedstrijd kijken dan maar zitten en zorgt u ervoor dat manlief en oudste kunnen eten als de wedstrijd voorbij is.

Vandaag kunt u dus wel weer een keer kijken. Het zal vast wel even duren voor u weer heen gaat want ze hebben de wedstrijd zo spannend gemaakt dat u bang was dat u er gierende hartkleppen aan zou overhouden. Uiteindelijk wisten ze een punt voorsprong te behouden, maar dat was enkel doordat de vijf-meterbal (penalty) in de laatste seconde door de tegenstander op de lat werd geschoten.
Pfff, ademsnood, hartkloppingen, bloeddrukpieken, dat krijgt u van zulke momenten. Leuk hoor, partijtje waterpolo kijken.De avond maar eens onderuitgezakt voor de tv doorbrengen om al die spanning weer kwijt te raken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten