zaterdag 4 november 2017

dagvoorbijhoroscoop 04-11-2017

Vandaag staat vooral in het teken van uitzien naar leuke dingen. U bent wederom bezig met voorbereiden op een leuk uitje. Manlief en u gaan morgen namelijk naar Thermen Bussloo en u komt maandagavond pas weer terug.

Op de sauna hoeft u zich niet voor te bereiden. Dat komt wel goed. Het inpakken van de tassen heeft ook niet veel om het lijf. Waar u vooral druk mee bent is afspraken maken met uw zonen. Wie doet wanneer? Wie is wanneer waar? Wie zorgt hoe dat hij niets vergeet? Maar na een dag lang doorzagen heeft u vertrouwen dat het goed gaat komen.

U houdt zich ook bezig met wachten op een teken. Een teken dat een verrassing is aangekomen. Vlak nadat u zo slim was de track-en-trace code te controleren krijgt u een seintje dat het pakketje is afgeleverd. Nu is het wachten op de reactie. U verwacht een goede, want u denkt dat wat u gemaakt heeft in goede aarde zal vallen bij de ontvanger.

De opluchting is groot als blijkt dat u gelijk heeft. Dat is toch altijd prettig. U vreest nog steeds dat u er een keer naast zit en de ontvanger haakwerk  geen hol aan vindt. Of een zorgvuldig uitgezocht cadeautje minder waardeert dan gehoopt. Of geen enkele waarde hecht aan de tijd en moeite die u zich getroost heeft iets te bedenken, maken of uitzoeken. Onzekerheid blijft toch een dingetje in deze.

De avond vult u weer met het halen van frutsels. Naast de strikjes bent u ook begonnen aan kersthangers. Iets meer werk dan de strikjes maar minstens zo leuk. Het wisselt elkaar lekker af. U hebt ook nog wat andere patronen gevonden die u ook wilt gaan proberen. Binnenkort wat extra kleurtjes aanschaffen, dan bent u tot de kerst lekker onder de pannen.p.s. morgen geen voorbijhoroscoop want de laptop blijft thuis


Geen opmerkingen:

Een reactie posten