donderdag 16 november 2017

dagvoorbijhoroscoop 16-11-2017

Deze dag begint met een medische ochtend. Eerst mag u naar de huisarts om wat vloeistoffen te doneren voor een cardiovasculaire check-up. Oftewel, u mag bloed en urine inleveren om te laten onderzoeken hoe het staat met de risicofactoren en of de medicatie geen onopgemerkte negatieve effecten heeft op lever, nieren en schildklier.

Na thuis snel te hebben ontbeten mag u naar het ziekenhuis voor een longfunctietest. U merkt duidelijk dat u vorige week behoorlijk last heeft gehad van benauwdheid. De test verloopt niet helemaal vlekkeloos.
Later bij de longarts wordt dat gevoel bevestigd. De uitslag is wat minder dan de vorige keer, maar wel passend in het verhaal van vorige week. Dit is geen slechte test voor zo kort na een terugval. U herstelt dus goed.
De arts is niet ontevreden. En u dus ook niet. U begint aardig door te krijgen hoe u met die rammelende longetjes om moet gaan.

Eenmaal weer thuis is het al lunchtijd. U bent behoorlijk gaar en bent blij dat u de rest van de dag weinig te doen hebt.
Hoe gaar u bent merkt u tijdens het haken aan de deken van jongste. U bent lekker onderweg met een toer wanneer u bij een hoek niet uitkomt. Bij nadere bestudering ziet u dat u de beginhoek al fout heeft gedaan en alle drie de zijden niet goed uit bent gekomen. Dat wordt circa 800 steken uithalen.

De kuit houdt zich vandaag aardig. Wel weer stijf. Wel wat kleine pijntjes. Maar geen kramp of sterke pijnscheuten. U wacht dus nog even af. Wie weet gaat het vanzelf over.

 
Ivy op het kleedje van de hond bij de kachel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten