maandag 27 november 2017

dagvoorbijhoroscoop 27-11-2017

Het plan om vandaag op tijd op te staan valt in het water. U vergeet domweg wakker te worden. Wanneer u dan eindelijk wel uit bed bent werpt u eens een blik naar buiten en vergeeft uzelf direct. Wat een troosteloze dag. Zo’n dag waarvan je achteraf altijd denkt: “Ik had beter wat langer in mijn warme bed gelegen.”

U start de dag dus met frisse tegenzin. U bent niet de enige. De huisdieren liggen op alle mogelijk denkbare warme, comfortabele plekjes en geven geen sjoege. Zelfs manlief is eventjes ingedut.
Ook de dag van oudste begint vandaag wat later. Staat tegenover dat hij ook wat langer door mag want sinds een tijdje werkt hij in de avond in plaats van ’s middags. Sluit wel lekker aan bij zijn  puberritme.


Al vroeg in de middag komt middelste thuis. In zijn kielzog zijn klasgenoot die ook eerder naar huis mag (urencompensatie ivm stage). Deze heeft geen zin om naar zijn woongroep te gaan en heeft spontaan aangeboden middelste te helpen met het maken van een surprise.
Omdat ook jongste redelijk op tijd thuis is heeft u de woonkamer aardig gevuld. Hoog tijd om even in alle rust een was aan te zetten, te douchen en aansluitend de glazen douchewand eens even weer te boenen.
Wanneer de rust weer is teruggekeerd in uw hoofd, kan u de drukte weer aan en begeeft u weer tussen de pubers.


In de avond gaat u de zoveelste haakuitdaging in kerstsfeer aan. De kerstmanmuts was u al eerder begonnen, maar toen kun u uw hoofd er niet bijhouden en zat u bijna vaker uit te halen dan te haken. Nu heeft u het patroon door maar het blijft veel tellen en opletten. Als Hendrik Groen start moet het haken dan ook wijken voor uw wekelijkse portie onthaasten met een grote glimlach. Morgen weer een dag om te haken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten