woensdag 15 november 2017

dagvoorbijhoroscoop 15-11-2017

Deze ochtend wordt u bruut gewekt door de hond. Zodra u hem hoort weet u dat uw oudste niet op tijd wakker was voor zijn vervroegde afspraak. U kunt zich leukere manieren bedenken om gewekt te worden.

Ondanks dat het geen afspraak van u was heeft u de rest van de dag het gevoel achter de feiten aan te lopen. U moet echt moeite doen niet op hol te slaan.


Een andere belemmerende factor is dat u al een paar dagen last heeft van pijn in een kuit. U dacht gisteren dat u er van af was maar in de ochtend voelt u hem al stijf worden. Iets later voelt u de eerste pijn. Eerst enkel bij bepaalde bewegingen, maar in de loop van de dag neemt de pijn toe en is dan continu aanwezig. Erg vervelend.

Wat vooral vervelend is, is dat u toch echt wat klussen te doen heeft waarbij u dat been toch enigszins belast. Er moeten boodschappen worden gedaan, de hond moet uit, uw winterjas moet naar de kledinghersteller voor een nieuwe rits en het groentepakket moet worden opgehaald. Er zit maar een ding op, hulp vragen.

Gelukkig kunnen twee zonen bijspringen. U hoeft zelf enkel de boodschappen te doen en kan voor het koken de kuit de nodige rust geven. Met een beetje mazzel raakt u deze blessure zo snel weer kwijt.


kersthangers haken1 opmerking:

  1. Lief van de jongens. Nu maar hopen dat die kuit vandaag wat minder lastig is. Leuke hangers trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen