zaterdag 30 december 2017

dagvoorbijhoroscoop 30-12-2017

Uw verjaardag is een gezellige aangelegenheid geworden. Niet druk, wel leuk is de best passende omschrijving. U stapt ’s avonds zeer tevreden in bed.

Vandaag bent u al vroeg weer op. Uw moeder komt oliebollen bakken.

Samen had u het er een aantal dagen geleden over dat uw moeder toen u kind was ‘sneeuwballen’ bakte, soezendeeg, gefrituurd en daarna gevuld met slagroom. U heeft daar fijne herinneringen aan. Net als aan de berliner bollen, hetzelfde recept maar dan gevuld met banketbakkersroom.
U vertelde dat uw jongste zoon een geweldig recept voor gele room heeft. Uw moeder vertelde dat ze toch best wel weer graag wilde bakken en een idee was geboren.

Vandaag dus de uitvoering. Helaas bent u zelf verre van fit. Uw darmen zijn niet lief, u heeft wat verhoging en u heeft nare buikpijnen. Gelukkig springen uw zonen maar wat graag in. U hoeft niet eens iets te vragen. Zowel jongste als oudste willen dat oliebollen bakken wel eens doen.


Aan het eind van de middag heeft u een mooie voorraad oliebollen, sneeuwbollen en appelbeignets. Daar zal morgen lekker van gesmuld worden.












1 opmerking: