vrijdag 22 december 2017

dagvoorbijhoroscoop 22-12-2017

De laatste dag voor de vakantie is niet voor iedereen even leuk of feestelijk. Oudste heeft er net een zeer lange dag opzitten en krijgt er vandaag nog een voor zijn kiezen. Kerstdrukte is toch echt het grote nadeel van werken in een supermarkt. Lichtpuntje is dat hij nu vakantie heeft.

De anderen hebben daarbij vergeleken een makkie. Middelste mag twee uurtjes naar school voor de winterbbq. Jongste heeft zijn laatste stagedag op de zorgboerderij.

Manlief heeft het nog wel ietsjes moeilijker. Die moet eerst van 6 tot 2 werken en heeft aansluitend de kerstborrel. U hoefde niet op hem te rekenen met het eten dus dan weet een ieder wel hoe gezellig het dreigt te worden.


U heeft ook geen heel moeilijke dag. Het lastigste is dat middelste in spitstijd en mist naar het logeerhuis moet worden gebracht. Geen ideale omstandigheden nog even wat interessanter gemaakt door middelste die vandaag met de rem erop leeft, waardoor er ook tijdsdruk is.

Op de terugweg vraagt u zich nog even af waarom u altijd dit soort omstandigheden treft, maar ergens weet u het antwoord al lang.De boodschappenbezorgdienst komt vanavond uw boodschappen brengen. U kunt morgen beginnen met de voorbereidingen voor de kerstdagen. U krijgt er al helemaal zin in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten