donderdag 14 december 2017

dagvoorbijhoroscoop 14-12-2017

Dat dingen vaak anders gaan dan iemand van te voren had bedacht verbaast u al lang niet meer. Toch echoën de gesprekken van gisteren nog onrustig na in uw hoofd. U twijfelt al langer of eerdere keuzes nog wel passend zijn voor jongste. En niet alleen u. Ook manlief geeft aan onzeker te zijn over het welzijn van deze zoon.
Natuurlijk is de keus niet aan u of manlief maar u wilt hem toch zo goed mogelijk in zijn keuzeproces ondersteunen. Het is namelijk niet niks wat er van hem gevraagd wordt. En het wordt van hem gevraagd omdat het al  niet zo lekker gaat. U ziet hem worstelen maar weet dat u dit niet voor hem kan oplossen. Hij zal uiteindelijk zijn draai moeten vinden in zijn keuze.

Ook verder loopt uw dag niet helemaal zoals gepland. Wanneer u boodschappen wilt gaan doen komt u erachter dat uw bankpas nog bij manlief in de portemonnee zit. U checkt en dubbel checkt, maar u heeft onvoldoende contant geld om daar de boodschappen mee te betalen.
Gelukkig komt u er dit keer thuis al achter. U heeft ook al eens zo met een kar vol boodschappen in de winkel gestaan. Maar ondanks dit voordeel merkt u dat uw hoofd vol is geraakt en op slot slaat. Logisch nadenken en een oplossing vinden is er even niet bij. Dat wordt makkelijk eten. En als dan blijkt dat de Mac-app zowaar een interessante aanbieding heeft is de keus snel gemaakt. Op naar de grote gele M. Eet u morgen wel weer verstandig en gezond.Ondertussen haakt u al weer tomeloos door aan een nieuw project. Omdat u al vanaf de eerste steken steeds moet denken aan de kleuren van de feniks uit Harry Potter noemt u het project in gedachten de Felixsjaal.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten