maandag 4 december 2017

dagvoorbijhoroscoop 04-12-2017

Deze ochtend mag u van uzelf uitslapen. U voelde zich toen u gisteren naar bed ging verre van fit dus leek goed uitrusten het beste. Een wijs besluit. Wanneer u wakker wordt bent u bijna weer boven Jan. In ieder geval voldoende om de dag goed door te komen.

U begint meer en meer uw draai te vinden in uw vernieuwde moederrol. Op een dag als vandaag lukt het u steeds beter uw eigen gang te gaan terwijl de kinderen af en aan vliegen. Ze solliciteren, maken toetsen, kopen cadeautjes, gaan naar de huisarts. En ondertussen komen ze bij u vertellen hoe ze het vonden, hoe het ging, wat de huisarts zei. En aan de hand daarvan moedert u er lustig op los.

Sinds de drie zonen pubers zijn geworden is het er op veel vlakken wel makkelijker op geworden, maar niet rustiger. Het lijkt wel alsof er de hele dag ruis om u heen is. En u merkt dat dat u veel energie kost.
Het gebeurt steeds vaker dat u wanneer u alleen thuis bent ’s avonds de tv uit zet. Tot verdriet van de jongens die nog even beneden komen voor hun medicatie en wat drinken. U weigert namelijk pertinent dat ding weer aan te zetten voor dat kwartier dat ze beneden zijn. Alleen voor Hendrik Groen maakt u een uitzondering.

Sinds oudste op maandagavond werkt is het gewoonte geworden om als hij thuiskomst samen de aflevering te kijken. Samen onthaasten.
en tussendoor draadjes afhechten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten