zondag 10 december 2017

dagvoorbijhoroscoop 10-12-2017

Wanneer u de computer vandaag opstart ziet u van uit het hele land meldingen van sneeuw. Teleurgesteld kijkt u eens naar de troosteloze grijze bedoening buiten uw raam. Bewolkt en nat geregend, zo ziet uw tuintje eruit. Geen vlok te zien.
Het gaat nog heel lang duren voordat er in Meppel eindelijk ook sneeuw valt. En dan nog valt de hoeveelheid die blijft liggen een beetje tegen. Geen sfeerfoto’s van u dus.

Het troosteloze uitzicht nodigt niet echt uit tot productiviteit. Meer tot gordijnen dicht, dik vest aan, dekentje erbij. Of gewoon terug naar bed.
U weerstaat de verleiding en houdt het bij bankhangen en hobbyen. Schaatsen op tv. Kopje thee binnen handbereik. Het lijkt waarlijk winter.

Aan het begin van de avond sneeuwt het nog steeds. En hoe mooi wit en stil de wereld er ook van wordt bent u er niet echt gelukkig mee. Manlief moet nog op pad om jongste op te halen uit Zwolle.
Heen was goed te doen, maar terug zaten ze vast achter de sneeuwschuivers en konden ze niet harder dan veertig km/u. Al met al is manlief twee uur bezig geweest om op en neer naar Zwolle te gaan. U bent blij dat ze weer veilig thuis zijn.Geen opmerkingen:

Een reactie posten