zondag 3 december 2017

dagvoorbijhoroscoop 03-12-2017

Voor u de voorbijhoroscoop begint wilt u uw excuses aanbieden aan uw dagelijkse lezers. U heeft gisteren geen horoscoop geplaatst zonder u dit vooraf te melden. Mea culpa.

De reden dat u gisteren geen horoscoop plaatste was een leuke. U stapte namelijk om half vijf een bus in die manlief en u naar Rotterdam bracht. Daar woonde u het top 1000 concert van Waylon bij. Een geweldig concert van een zanger die goed bij stem en goed op dreef was. U heeft genoten.
Om klokslag twaalf uur vertrok de bus weer uit Rotterdam. En om half drie kon u thuis de schoenen uit trekken en in bed rollen.


Gisteren waande u zich geregeld begin twintig. Vandaag voelt u zich achtentachtig. Pijntjes, kwaaltjes, vermoeidheid, alles komt op visite. Ze hebben het blijkbaar erg gezellig want ze zijn niet van zins weer te vertrekken. Dat is de prijs die u tegenwoordig moet betalen voor een avond staan, dansen, meezingen en laat naar bed.

Met al deze ongemakken zal het niemand verbazen dat u vandaag niet erg productief bent. Veel verder dan af en toe een machine aanzetten of een was ophangen komt u niet. Gelukkig heeft u ingecalculeerd dat u vandaag tot weinig in staat zou zijn dus zijn die paar wassen en die afwas mooi meegenomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten