donderdag 7 december 2017

dagvoorbijhoroscoop 07-12-2017

Vandaag is het kerst wat de klok slaat. U houdt zich voornamelijk bezig met het maken van kerstboompjes. En al zegt u het zelf, het is een leuk bos geworden.
U haakt verder nog wat onderzettertjes in de vorm van een kerstbal voor de kerstswap, u haakt een aantal kerstklokjes en u maakt een begin met het in-plaats-van-kerstkaarten-idee. Kerst houdt u lekker bezig, zeg maar.
U merkt wel dat u wel de verzadiging begint te bereiken. U had nog een idee voor uw eigen boom maar dat heeft u naar volgend jaar geschoven. Ook de glittersneeuwvlokken  zijn de lange baan op. Soms is genoeg zelfs bij u genoeg.


Wat zal uw gezin blij zijn dat de kerstmarkt morgen is. Dat betekent namelijk dat overmorgen dan eindelijk al die bollen katoen en glittergaren worden opgeborgen. Momenteel liggen ze namelijk overal. 
Elke plek waar u zit stroomt over van de inspiratie en de bijbehorende materialen. De tafel lag bezaaid met halve kerstbomen en kurken. Het voetenbankje wordt ingenomen door glitterbollen en strikjes voor de slingers. Links van u liggen de katoentjes voor de kerstklokken en rechts van u een mandje met de benodigdheden voor de ipv kaarten.
Als u zo rondkijkt vermoedt u dat uw huisgenoten wel eens door kunnen hebben dat u stiekem de woonkamer heeft omgetoverd tot uw nieuwe hobbykamer. Slechts tijdelijk natuurlijk. Slechts tijdelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten