vrijdag 8 december 2017

dagvoorbijhoroscoop 08-12-2017

In de ochtend bent u weinig waard. U heeft al sinds gisteravond oorpijn en wat onrustige darmen. U staat op. U gaat naar de badkamer. U concludeert dat het nog geen goed idee is om op te staan en gaat terug naar bed. Dat was de samenvatting van uw ochtend.
Aan het eind van de ochtend doet u een nieuwe poging. Helemaal fit voelt u zich niet maar fit genoeg om toch wat te gaan doen.

U neemt vandaag een pauze van het kersthaken. U kunt echt even geen zin maken nog meer boompjes of klokjes te maken. U heeft zin een sjaal te maken. U duikt in uw voorraad en vist daar een paar geschikte bollen uit voor een lang, smal sjaaltje. Een mooi tussendoor project.

Wanneer middelste uit school komt gaat u samen met hem naar de kerstmarkt in Echten. Hij om te helpen verkopen, ik om te kijken en een beetje kopen.
Zoals altijd hebben ze weer een heleboel leuke spulletjes. Het is elk jaar weer leuk om te zien wat er nu weer voor nieuwe dingen zijn verzonnen en gemaakt. Uw favorieten van dit jaar zijn de houten vogels en de houten serveerplanken met bakmixen.
Persoonlijk bent u ook erg trots op de met uw haaksels versierde takken. Wat ziet dat er leuk uit. Dat geeft meteen weer moed en inspiratie voor volgend jaar.

 
foto gemaakt door jongste

Geen opmerkingen:

Een reactie posten