woensdag 6 december 2017

dag voorbijhoroscoop 06-12-2017

Haken, haken, haken. U doet bijna niet anders. Of eigenlijk wel, want u werkt voornamelijk draadjes weg, rijgt strikjes tot een ketting, zet ophanglusjes aan sterren en boompjes. Bijna uw tijd wordt opgeslokt door uw hobby. En ondertussen borrelen de nieuwe ideeën lustig op.
Veel van deze ideeën moet u naar volgend jaar verwijzen. U heeft domweg de tijd niet om ze nog voor de kerst of in sommige gevallen voor de kerstmarkt uit te voeren. Hoe simpel iets ook is, het kost altijd tijd. En alle beschikbare tijd zit komende dagen volgeboekt.

Wat zeker helpt uw hoofd bij uw handwerk te houden is dat uw telefoon niet thuis is. U kunt niet in een pauze een candy crush-spelletje spelen. U kunt dus ook niet iets langer dan gepland spelen.
Uw telefoon is een dagje met oudste mee. Dat is niet zo maar. Dat is omdat middelste coca cola-kerstsokken wil hebben.


Vorig jaar had middelste de app van de gele M speciaal voor de adventaanbiedingen gedownload. Hij werd helemaal blij toen hij er achter kwam dat er kerstsokken van coca cola werden weggegeven. Helaas waren er meer mensen enthousiast en viste hij achter het net.

Dit jaar downloadde hij opnieuw de app. Via via had hij gehoord dat er dit jaar opnieuw sokken zouden worden weggegeven. Op woensdag 6 december. U snapte al snel dat hij weer achter het net zou vissen omdat hij niet voor de middag bij de Mac kan zijn. Dan krijgt hij ook nog de app niet goed werkend. De teleurstelling is groot.

U heeft het er met oudste over en die zegt dat hij toch pas later op de ochtend met de trein moet en de sokken wel wil ophalen. De slimmerd heeft alleen vannacht uitgeprobeerd hoe de app werkt en daarbij de voucher geopend en ongeldig gemaakt.
Waarom dat paar sokken zo belangrijk is voor middelste weet u niet, maar wel dat het zo is. Dus u installeert de app en geeft uw telefoon op hoop van zegen mee aan oudste.

Bijna drie kwartier nadat oudste thuis is vertrokken krijgt u een berichtje. De buit is binnen maar het was zo ontzettend druk dat hij direct door moest naar het station om zijn trein te kunnen halen. 
Heel lief beloofd hij me te facebooken als er een belangrijk berichtje of telefoontje binnen komt, maar omdat u altijd uw belgeluid uit heeft staan en vermoedt dat uw telefoon samen met de sokken onder in zijn tas wordt gestopt, rekent u nergens op. U bent gewoon een dagje ouderwets onbereikbaar.Geen opmerkingen:

Een reactie posten