woensdag 27 december 2017

dagvoorbijhoroscoop 27-12-2017

Het is met recht een derde kerstdag. Er wordt uitgeslapen. Er wordt gelanterfanterd. Er wordt genikst. En u doet lekker mee. Een voorraadcheck vertelt dat boodschappen doen niet nodig is. Heerlijk. Morgen weer een dag.

Wat doet u dan wel vandaag? Niet veel dus. U stoeit wat met wasgoed. Manlief werkt alle afwas weg. De kinderen doen iets met darts en met games. En de hond bibbert.
Het gaat nog niet helemaal los met vuurwerk maar voldoende om hem flink bang te krijgen. Waar de katten behoorlijk goed reageren op de valeriaan, lijkt de dosis in het drinkwater voor Bijke te laag. Morgen maar een veilige plek voor hem maken waar hij lekker in kan schuilen. En dan maar hopen dat hij mee wil naar de auto zodat u hem buiten de bebouwde kom kan uitlaten.

Alle onderdelen van uw vest zijn af. U bent wel al begonnen met in elkaar maken maar het is nog niet af. Van de volgende zijn de eerste toeren wel al gehaakt. Dat gaat net iets makkelijker voor de tv dan dat in elkaar naaien. Wel even opletten dat u straks niet twee vesten heeft liggen die nog even in elkaar gezet moeten worden.

gespot in het Staphorster bos
ze groeien blijkbaar gewoon in het wild

Geen opmerkingen:

Een reactie posten