zaterdag 16 december 2017

dagvoorbijhoroscoop 16-12-2017

Och heden, het is gisteren gebeurd. U was zo druk bezig met andere zaken dat u vergeten bent een dagvoorbijhoroscoop te schrijven. Nu had u ook niet echt een interessante dag, maar dat u vergat te schrijven komt toch vooral doordat u hard aan het haken was en ondertussen sociale media checkte op berichten van oudste die stond te headbangen bij een concert in Amsterdam.
Maar genoeg excuses. Foei, niet meer vergeten en vooruit met die geit.

Deze dag hebt u plannen om op tijd op te staan. Dat mislukt hopeloos. Het was gisterne toch iets later geworden dan goed voor u is waardoor wakker worden wel lukt. Om acht uur. Om kwart voor negen. En om half elf. Oeps!
Gelukkig heeft u geen drukke dag. U heeft van de week al aardig wat gedaan waardoor u het vandaag rustig aan kan doen.

Uw felixsjaal schiet lekker op. U moet nog wel even puzzelen hoe u de laatste rand met het verloopgaren moet halen zodat u voldoende heeft. Zoals het nu lijkt kan u vanavond of morgen de afwerkrand  kan haken.

In de avond wijdt u wat tijd aan een andere liefhebberij. Op de kerstmarkt van de zorgboerderij had u mix voor kruidkoek meegenomen. U bent erg benieuwd hoe deze zal gaan smaken. Een goede reden om de mix te bereiden, in een bakblik te schenken en de oven in te schuiven. Al snel ruikt het heerlijk in huis. En het resultaat is erg smakelijk. Dit is voor herhaling vatbaar!Geen opmerkingen:

Een reactie posten