donderdag 21 december 2017

dagvoorbijhoroscoop 21-12-2017

Er zijn dagen dat u gewoon uw leven leeft. U houdt u bezig met de dagelijkse dingen en denkt er verder niet over na. Maar gisteren en vandaag valt u iets op. U fietst de laatste tijd makkelijk door de dagen heen. U voelt zich goed.
Nu heeft u het hier in het najaar al eens over gehad, dat u zich steeds beter bent gaan voelen. Zo goed dat u voorzichtig begint te denken dat u eindelijk gezonder wordt. Dat gevoel is gebleven. U voelt u fit. U heeft voldoende energie. U stapt steeds minder vaak ’s ochtends terug in bed. U heeft aan het eind van de middag niet meer het gevoel dat u op afknappen staat.
Natuurlijk zijn niet alle dagen vlekkeloos maar eigenlijk is het al jaren geleden dat u zich zo goed heeft gevoeld. En dat voelt goehoed. Echt een zonnestraalmomentje.


Vandaag houdt u zich bezig met wat kleine boodschappen. U haalt de wijn voor de feestdagen. U koopt, schrijft en post toch maar kerstkaarten (het project “ipv kerstkaarten” is helaas gestrand. Volgend jaar beter). U haalt nog even een nieuw kleurtje voor uw haren en u maakt het boodschappenlijstje voor de Appie bezorgservice compleet. Nou ja, zo compleet mogelijk.
Gelukkig heeft u nog wat extra tijd om de dingen die toch vergeten zijn te halen. Maar voorlopig bent u erg blij dat u dit jaar u niet in de menigte hoeft te mengen om uw kerstboodschappen te doen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten