maandag 11 december 2017

dagvoorbijhoroscoop 11-12-2017

Al op tijd bent u vandaag op de laptop actief. De school van jongste zal rond 7 uur melden of er lessen zijn. Het weer is best aardig. Er zijn geen weerwaarschuwingen voor uw regio dus de lessen starten gewoon. Wel wordt er een voorbehoud gemaakt. Mocht het vooruitzicht aanleiding geven worden de lessen gestaakt.


In de loop van de ochtend wordt duidelijke dat er in de middag een code oranje gaat gelden en er wordt besloten dat alle leerlingen om half een naar huis mogen.

Voor jongste maakt dat niet veel verschil want hij heeft een medicatiecontrole en zou daarom al rond die tijd naar huis komen. Maar rond elf uur wordt deze afspraak afgebeld. De dame met wie de afspraak staat moet vanuit Hoogeveen komen. En daarna aan het eind van de middag, tijdens code oranje weer terug. U kan u heel goed voorstellen dat ze daar geen trek in heeft.


Zelf schijt u bijna peulen bij het idee dat u boodschappen moet doen. U bent geen held en zal dit ook nooit worden. Manlief merkt uw angst op en biedt spontaan aan de boodschappen te doen. Wat bent u toch blij met deze man. En al heel lang. Op de kop af vierentwintig jaar. Best een eind, vindt u niet?Vandaag maakt u het sjaaltje op de foto af. Het is nog even heel spannend wat er het eerst zou zijn, het donker, het eind van de draad of het eind van het patroon. U bent erg blij dat het patroon heeft gewonnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten