dinsdag 5 december 2017

dagvoorbijhoroscoop 05-12-2017

Na een zeer goede nacht voelt u zich erg lekker vandaag. U voelt zich fit. U bent al vroeg actief. U heeft zin in de dag.
Niet omdat het een bijzondere dag is voor u. In goed overleg gaat Sinterklaas al een aantal jaar aan uw deur voorbij. In zijn plaats gaan de elven van de kerstman aan de slag en leggen cadeautjes onder de kerstboom.


Middelste heeft wel een bijzondere dag. Deze jongeman loopt stage bij de conciërges van een basisschool. Hij maakt voor het eerst het sinterklaasfeest mee van de andere kant. En als verantwoordelijke voor het oud papier heeft hij het na het cadeautjes uitpakken razend druk! U moet erg lachen om zijn verzuchting:” Hoeveel papier kunnen ze nou eigenlijk in zo’n surprise stoppen?”. (zelf gebruikte hij gerust een rol inpakpapier om iets in te pakken omdat het anders niet lekker inpakte).


Jongste viert vandaag op school Sinterklaas. Geen surprises, wel cadeautjes en gedichten was de afspraak. Het was erg geslaagd. Leuke cadeautjes en er bleek aardig wat dichttalent in de klas te zitten. De klas was ook niet te beroerd om prikjes uit te delen en te incasseren. Volgens jongste is er dan ook veel gelachen.


Dankzij of ondanks al dit feestgedruis waren alle zonen op tijd thuis. U maakt daar dankbaar gebruik van door ze de kerstspullen van zolder te laten halen. Niet alleen halen middelste en oudste de spullen op. Ze gaan ook meteen aan de slag. Een half uur nadat u om hulp vroeg heeft u de dozen beneden, is de kerstboom in elkaar, zitten de lampjes en slingers erin en staat hij op zijn tafeltje in de hoek. U hoeft alleen nog maar de ballen op te hangen.

U kleedt vervolgens nog de rest van de woonkamer aan. En voilà, een huis in kerstsfeer. Daar had u stiekem al drie dagen zin in. 
hij staatGeen opmerkingen:

Een reactie posten