maandag 20 december 2021

dagvoorbijhoroscoop 20-12-2021

 

Deze dag zal er een als velen voor deze dag worden. Het enige waar u aan merkt dat er een strengere lockdown is, is dat uw jongste kind al vakantie heeft. De schooldag van de MBO2-BBL-er gaat zo gewoon mogelijk door. Oudste werkte al 3 van de 4 dagen thuis en manlief werkt in een essentiële sector en mag dus ook gewoon zijn ploegen blijven draaien. Toevallig heeft hij vandaag volgens rooster weekend dus die is lekker thuis.

 

U maakt zich vandaag niet zo druk. Het enige waar u zich mee bezig houdt zijn de boodschappenlijst, de bestelling bij de slager en het aan de gang zetten van de machines.

Manlief maakt vandaag de kinderen gelukkig. Hij besteedt een deel van zijn vrije dag aan het installeren van de superwifi-punten. Volgens onze kinderen geen overbodige luxe in een huis opgetrokken uit betonplaten. U bent benieuwd hoe lang ze tevreden zijn over deze snelheid en stabiliteit.

 

Zelf wisselt u momenteel tussen verschillende hobby’s. U haakt wel wat maar hebt wat moeite met het haakwerk vasthouden waardoor u geregeld even moet pauzeren. Mede om die reden heeft u er een boek bij gepakt. Het is best een leuk boek maar het kost u wel wat moeite manlief en zijn dartssport buiten te sluiten. Zodra u uw boek pakt begint hij om de haverklap tegen u te praten. Dat doet hij ook als u haakt en moet tellen. Waarschijnlijk doet hij het ook als u gewoon meekijkt, maar dan valt het u minder op.

Dat beginnen van gesprekken is wel waarom u alleen aan uw kerstverhaal werkt als er niemand in de kamer is. Het gebeurt u te snel dat u de draad kwijt bent of dat u letterlijk hebt opgetypt wat u net geantwoord heeft. Dat werkt niet echt lekker als je een verhaallijn probeert neer te zetten. Gelukkig heeft u de eerste opzet al staan en de richting al in uw hoofd. Het gaat u vast en zeker lukken dit verhaal voor de kerst klaar te hebben.

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten