zondag 12 december 2021

dagvoorbijhoroscoop 12-12-2021

 

‘Het kan verkeren’ schreef Bredero lang geleden. En dat is precies wat manlief en u achtentwintig jaar geleden deden. Op 11 december 1993 bekende u uw verliefdheid en u bent nog elke dag blij dat deze werd beantwoord.

Om uw jubileum te vieren bent u de halve dag druk in de weer met het maken van een lekkere taart en het voorbereiden van een heerlijk maal.

Mocht iemand zich bedenken dat het vandaag de twaalfde is, technisch was het die zaterdagnacht lang geleden ook al de twaalfde. En om eerlijk te zijn was u wat noodzakelijke ingrediënten voor de vleesmarinade vergeten waardoor u niet al op zaterdag van het zoervleis kan smullen. Dan de hele boel maar een dagje overhevelen.

 

Het fijne van alles een dagje opschuiven is dat u wat te doen heeft terwijl formule 1 race wordt verreden. Hoewel u de F1 niet volgt en ook geen uitgesproken fan bent weet u dat u zich vast en zeker gaat opwinden over rare incidenten, debielen regelgeving en dubbele standaarden. U kunt nou eenmaal slecht tegen vermeend onrecht.

Om uzelf dit te besparen duikt u lekker met een muziekje op de hoofdtelefoon de keuken in. Lekker ontspannen kokkerellen. Naar het zoervleis heeft u geen omkijken, dat suddert lekker weg. U maakt er een basale appelcompote bij. En ook de mayonaise voor bij de Vlaamse frieten maakt uzelf. Allemaal erg simpele recepten maar zo ontzettend leuk om te doen. Het eindresultaat van dit alles is weer om te smullen.

 

Het lekkere eten heeft u geïnspireerd. In de avond houdt u zich dan ook bezig met het onder voorbehoud opstellen van het kerstdiner. Net als andere jaren wilt u een buffet maken van verschillende hoofd- en bijgerechten. U heeft al meerdere ideeën maar zal binnenkort wat knopen moeten doorhakken welke dit jaar wel op tafel komen en welke niet. Gelukkig heeft u nog wat dagen om dat te doen want kiezen tussen lekkere dingen is altijd moeilijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten