dinsdag 7 december 2021

dagvoorbijhoroscoop 06-12-2021

 

Fysiek gaat het momenteel best aardig met u. Het hartje klopt. De bloeddruk houdt zich gedeisd. De longen doen het heel aardig. De buik is weer een stuk rustiger dan afgelopen weken. Mentaal zou u willen dat het net zo aardig ging maar u bent een beetje van slag. Waarom precies weet u niet maar u vermoedt dat zorgen om mensen in uw omgeving daar wel mee te maken hebben.

Het lastigste is dat u weet dat u hier niets aan kan doen. De ene persoon is al aan herstellen toe dus daar hoeft u zich geen drukte meer over te maken maar u merkt dat u dat wel lange tijd heeft gedaan.

De andere persoon kan u enkel raad en advies geven, ondersteunen en hopen dat de veerkracht zijn werk doet en deze persoon uit het donker kan blijven. Maar uw hart heeft het er zwaar mee.

 

Om uzelf op te vrolijken bent u vandaag begonnen met de kerstversiering. Helemaal helpt het niet. Op de één of andere manier zit, ligt, staat en hangt het u niet naar de zin. U bent er halverwege maar mee opgehouden. Morgen een nieuwe dag. Dan heeft u vast nieuwe zin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten