vrijdag 10 december 2021

dagvoorbijhoroscoop 09-12-2021

 

Deze ochtend zal de dag vroeg start met onrust. Buiten alle dingen die gebeuren is er vooral wat onrust omdat middelste nog niet thuis blijkt te zijn. Nou draait hij momenteel behoorlijk lange dagen maar om half acht nog niet thuis is toch wel uitzonderlijk. Gelukkig blijkt even later dat hij wat pech had en een groot stuk moest lopen met een lekke band. Niet leuk voor hem maar het stelt u voldoende gerust om nog even wat te slapen, want u bent nog erg moe. Manlief had weer zijn eerste nachtdienst en het is zowat traditie dat u die nacht slecht slaapt.

 

Na nog een erg lekker tukje is het tijd om op te staan. Er moet nog even wat worden huis gehouden, de boodschappen worden bezorgd en dan is het al weer tijd om wat te eten en naar de bibliotheek te gaan.

U hoopt van harte dat de plaaggeest die u de afgelopen keren uw diensten in de war stuurde is uitgebannen maar wanneer u binnen stapt ziet u al dat de geest nog steeds flink rond waart. Uitval van vaste krachten en veel zieken onder de vrijwilligers hebben hun weerslag op de dagelijkse gang van zaken. Ieder doet hard zijn best maar af en toe voelt het als ‘just keep swimming’. Maar zoals een collega vanmiddag al zei, we doen het in goed gezelschap.

 

In de avond merkt u dat de chaos behoorlijk wat heeft gevraagd. Voor u geen moeilijke of ingewikkelde dingen deze avond. Gelukkig staat er nog een leuek muziekquiz opgenomen. En als manlief naar het werk is kijkt u Bridget Jones en daarna nog een Murder she wrote. Heerlijke niemendalletjes waar u heerlijk bij kan ontspannen.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten