donderdag 23 december 2021

dagvoorbijhoroscoop 23-12-2021

 


Het wordt vandaag een druk dagje. Niet overdreven vol maar u heeft genoeg te doen. Er moeten wat boodschappen worden verwerkt. De wasmand roept dat ie nu wel erg vol is. De vaatwasser wordt even aan het werk gezet. U schrijft een lijstje met vergeten boodschappen. U verstuurt wat mailtjes. En dan is het weer tijd om op de fiets te stappen.

 

In de bibliotheek is het rustig. Het weer houdt niet over en dat is duidelijk te merken aan het aantal bezoekers. Omdat het zo rustig is helpen uw collega-vrijwilliger en u de afdeling educatie met wat hand en span diensten. Er wordt lekker gekletst en hard gelachen. Lekker ontspannen aan de slag.

 

Thuis wil manlief zijn belevenissen van de dag delen. Het is een druk baasje geweest vanmiddag. En wat erg fijn is, de bestelling bij de slager is al opgehaald. Heerlijk, weer iets wat van het te-doen-lijstje kan. Ziet u wel, alles komt goed, ook als u er niet bent om u er druk over te maken.

 

In de avond kijkt manlief weer darten. U kijkt met een half oog mee maar probeert ondertussen hoofdstuk twee van De Avonden te lezen. Vorig jaar vertelde een mede-blogger dat hij dat altijd las rond deze tijd. Elke dag een hoofdstuk, dan is het oudejaarsavond uit. U vond dat een mooi idee en hebt dit jaar besloten het ook eens zo te doen. Misschien leest u na dertig jaar eindelijk het boek uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten