woensdag 22 december 2021

dagvoorbijhoroscoop 22-12-2021

 

Het kost u momenteel wat moeite uw draai te vinden in uw dagelijkse beslommeringen. Uw hoofd loopt een beetje over van alles wat er op uw pad voor uw voeten springt. U bent continu kwijt welke dag het is. En zodra u beseft welke dag het is raakt u een beetje bang dat u van alles aan het vergeten bent of niet aan dingen toe gaat komen. U bent gewoon uw rust een beetje kwijt.

 

Natuurlijk weet u wel dat er niet snel een man overboord is. Rustig blijven ademen en alles komt dan wel op de pootjes terecht. Denkt u. Hoopt u.

Ondertussen blijft uw hoofd wel malen dat u echt niet moet vergeten de bestelling op te (laten) halen bij de slager. Dat moet op donderdag, wanner het ook donderdag moge zijn. En dat u op woensdagochtend hebt afgesproken bij een goede kennis langs te gaan. En dat u niet moet vergeten nog wat boodschappen aan de bestelling toe te voegen. Dat kan tot woensdagochtend 12 uur. En dat u eigenlijk nog eieren wilt hebben. En dat u nog tot zaterdagochtend de tijd heeft uw kerstverhaal af te maken. En dat u nog steeds uw tomte wilt afhaken.

 

Beren, beren, beren. Ik zie meer beren op mijn weg dan dat er in het bos schijten. Waarom maakt u zich toch zo druk? Ja natuurlijk is het fijn als het vlees wordt opgehaald, maar u heeft al twee mensen die hebben aangeboden dat te doen. Gewoon even de bestelbevestiging doormailen en loslaten.

En dat kerstverhaal komt echt wel af. Geen paniek dat u vanavond volledig vastloopt. Ook dat komt wel goed. Misschien niet in dit verhaal, maar de ervaring leert dat er echt wel op tijd wat substantieels uit uw duim komt.

En het is u gelukt netjes rond de afgesproken tijd bij die kennis op de stoep te staan. Alleen die boodschappen toevoegen aan de bestelling is niet op tijd gelukt. Dan is er vast wel een thuiszitter die die paar boodschappen kan halen. En anders maar niet. U zult vast niet verhongeren de komende periode.

 

Dus adem in, adem uit. En blijf dit vooral volhouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten