zondag 5 december 2021

dagvoorbijhoroscoop 04-10-2021

 

Deze zaterdag mag u weer naar de bibliotheek. Niet uw week maar u heeft diensten geruild met uw zaterdagtegen-weker. Vandaar dat u twee zaterdagen op rij werkt. Best wel fijn want u bent wel benieuwd of de plaaggeest al is uit gedreven.

Tijdens het werken blijkt dit nog niet het geval. Het is niet zo bont als afgelopen donderdag maar ook nu zijn er weer een aantal erg vreemde zaken, die niet een twee drie te verklaren zijn. En eerlijk gezegd werd dat best een smet op uw humeur. U baalt dat er dingen niet kloppen, dat gereserveerde boeken niet klaar staan voor de klant, dat boeken onvindbaar zijn en dat mensen onvriendelijk worden als dingen niet gaan zoals ze zouden willen.

Samengevat vindt u dit geen fijne werkdag. Gelukkig mag om 14:00 uur de deur op slot en u naar huis. Voor u de eerste keer dat u met dit gevoel de bibliotheek verlaat. Nou ja, moest een keer gebeuren. Nu heeft u het gehad en kan het weer beter worden.

 

Weer thuis zult u merken dat deze paar uur u behoorlijk wat energie hebben gekost. U duikt dus eerst even met een kop koffie op de bank. Maar niet te lang want u moet de slowcooker nog vullen met het avondeten.

Het voordeel van het vullen en aanzetten van de slowcooker is dat u daarna nog erg lang op de bank kan hangen. En dat is precies wat u doet. Bank hangen en lullig kijken.

 

De avond vult u met tv kijken en series terugkijken. U geniet volop van de eerste aflevering van “The Watch” een serie gebaseerd op karakters van uw favoriete schrijver, Terry Pratchett. Net zo raar en verwarrend als uw eerste kennismaking met de boeken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten