zaterdag 11 december 2021

dagvoorbijhoroscoop 10-12-2021

 

Na een iets minder beroerde nacht de nacht daarvoor bent u aardig op tijd uit uw bed. U heeft twee van uw kinderen namelijk beloofd proberen concertkaarten voor ze aan te schaffen. De eerste kaartverkoop verwacht u weinig problemen maar de tweede wordt vast een ander verhaal. Dat is een concert van een band die uit elkaar is geweest en na het uitstellen van hun toer pas een concert in Nederland aan hun toer hebben toegevoegd.

 

Om tien uur zitten u en jongste startklaar voor Frank Turner in TivoliVredenburg. Twee minuten later bent u twee kaarten rijker. U meldt oudste dat het is gelukt en gaat koffie zetten. U heeft even rust.

Iets voor elf uur zitten u en jongste klaar voor de volgende ronde. Het wordt serieus aangepakt. U heeft allebei een laptop en een smartphone ter beschikking. Stipt elf uur beginnen alle schermen te verbinden. Vier wachtrijen doemen op. Op het laptopscherm kunt u de wachtrij niet zien maar op de telefoon zijn er slechts 462 wachtenden voor u. Bij jongste zijn dat er 120 minder. Aangezien het concert in Ahoy is heeft u goede hoop dat het allemaal wel goed gaat komen.

U heeft gelijk. Nog geen vijf minuten later heeft u een dolblije emo in huis. Ze kan naar My Chemical Romance!

 

Helaas bent u vandaag niet erg fit, uw buik is wat onrustig. In de middag doet u dus verstandig en pakt rust tussen de kleine klussen door. En in de avond pakt u eindelijk uw haakwerk weer op. U heeft eindelijk voldoende rust in uw hoofd om het stuk met veel telwerk te doen.

Na een ontspannen douche kijken manlief en u nog wat series en dan zit de dag er weer op. U hoopt dat uw buik zich vannacht rustig houdt zodat u lekker kunt slapen met manlief naast u en u morgen fit en uitgerust wakker wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten